Почетни курс
руског језика А1

За оне који тек почињу да уче руски језик, без икаквог предзнања или за оне који су учили руски у школи и желе да освеже своје знање.

После завршеног курса полазници науче да читају кратке текстове, као и да се правилно изражавају и ситуацијама потребним за свакодневну комуникацију, овладају фондом од 800 до 1000 речи.

Детаљније

Почетни курс
руског језика А2

Kурс руске граматике, фонетике и говорне праксе. Програм је намењен ученицима, који већ имају основне вештине коришћења руског језика.Овај програм ће помоћи ученицима да продубе своја знања фонетског, морфолошког и синтаксног система руског језика, да усаврше вештину читања кратких оригиналниг текстова, писменог и усменог изражавања, говора у ситуацијама свакодневне комуникације.

Детаљније

Курс руског језика Б

Руски језик у свакодневној комуникацији I, II сертификациони ниво - Конверзација

Ученици примењују у пракси своја језичка знања - Упознаће се са материјалима из разних области, као што су: културологија, основе руске историје, књижевности, свекодневни и интелектуални живот у модерној Русији.

Детаљније

Курс: Пословна комуникација и коресподенција

Радите у руској компанији? Добили сте посао у Русији? На глобалном тржишту не можемо се више ослонити на познавање само енглеског језика. Наш курс ће Вам омогућити да несметано комуницирате на руском језику у корпоративном окружењу. Обрађујемо теме како из бизниса уопште, тако из специфичних области људске делатности.

Детаљније

Коментари полазника

У школи сам годину и по дана и задовољан сам како тече курс. Више година сам похађао наставу страних језика у другим школама и могу да кажем да оно што ова школа нуди у односу на друге школе страних језика јесте, превасходно, фокусираност на један језик и квалитетан додатни материјал. Ту пре свега подразумевам, доступност часописа и литературе на руском језику, а које као садржај имају боље упознавање Русије, њене културе, али и културно-историјске везе између наших народа.

Истакао бих и пуну посвећеност предавача исказану кроз константно и редовно слање додатних материјала модерним, електронским, путевима и њихову доступност на питања везана за само штиво.

Вељко Стаменковић, новинар

Коментари полазника

Ретко данас наилазимо на добру вољу оних који могу да помогну. Још ако се ради о квалитетном и темељном раду конкуренција је још мања. Професорка Марина је успела да окупи позитивне младе људе жељне знања испрод истог крова. Одржава позитивну атмосферу, али даје тешке задатке! Притом организује и ваннаставне активности, набавља нам литературу, музику, обавештава нас о свим догађајима који су нам могли бити интересантни и од користи; разматрамо и опцију «филмског маратона». Дивно је учити од некога ко жели да пренесе све своје знање.

Лидија Тодоровић, Програмер

Још коментара